torsdag 6 maj 2010

Syftet med denna blogg

I samband med att jag blev vice ordföranden i BUN ansåg jag att det behövdes en plattform för att kommunicera vad som sker i nämnden och därför startade jag denna blogg. Tanken var då bl a att tidigt kunna kommunicera de underlag som redovisades i nämnden innan beslut togs. Sedan hoppade jag av detta uppdrag och då föll behovet av denna plattform för kommunikation. Jag sitter visserligen kvar i kommunfullmäktige (KF), men jag uppfattar det inte alltför meningsfullt att bara lägga ut info inför möten i KF då det är svårt att i det skedet förändra besluten i alltför stor utsträckning.

Nu när jag fått förtroendet av Folkpartiet i Strängnäs att vara nummer ett på listan till kommunvalet i höst kommer jag att använda denna plattform för att fram till valet att lägga ut lite information om hur Folkpartiet i Strängnäs ser på olika frågor.

En viktig hjärtefråga för mig är att vidareutveckla demokratin i Strängnäs. Tack vare mitt engagemang under denna pågående mandatperiod och de insikter jag fått i det politiska ledarskapet såsom vice ordförande i BUN har jag bättre insikter i hur saker fungerar och hur det kan förändras. Jag kommer att återkomma till detta.

1 kommentar:

Mats Werner sa...

Välkommen i vår glada bloggskara! Särskilt efter dagens glädjebesked fårn Dig om näringslivsbolaget!

Tack för det beskedet! Det visar att det finns ett hopp om försoning i vår lokalt trasiga allians.

Trevlig helg!
MATS